Boomverzorging

Boomverzorging  is een heel breed begrip. Voor het verwijderen of snoeien van een boom kunt u bij BtH Groen terecht. Wat de beste manier van snoeien is, hangt af van wat voor soort boom het betreft en wat het doel van het snoeien is. Voor het snoeien maken we gebruik van een klimtechniek of van een hoogwerker.


Indien een boom verwijderd moet worden, moet er vaak eerst een kapvergunning bij uw gemeente aanvragen. Wij kunnen u hierbij adviseren en begeleiden. Vervolgens bekijken we onder andere aan de hand van de locatie van de boom, met welke techniek we de boom kunnen verwijderen.

Denk hierbij dus aan:

  • Klimtechniek
  • Hoogwerker
  • Telekraan

Na het verwijderen van de boom dient de stobbe nog verwijderd te worden. Ook dit kan op verschillende manieren gebeuren: de stobbe kan door een machine worden weggevreesd of worden uitgegraven. Dit hangt o.a. af van de bereikbaarheid van de stobbe en of er kabels of leidingen liggen waar de stobbe  staat.

Neem gerust contact met ons op voor informatie, om een afspraak te maken of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.